Projecten

Fysika Faroun

Samen met Peter Brinkman ontwikkelde ik een moderne versie van Fysika Faroun. Op het Griekse eiland Lefkas in Nederland, in Bretagne en mogelijk ook in Uruguay en Peru organiseren we meerdaagse persoonlijke ontwikkelings sessies.

Fysika Faroun is in de basis een persoonlijk transfomatie proces. Wie het proces doorloopt ontwikkelt een nieuwe levensvisie. Vaak gaat die gepaard met fundamentele veranderingen in levensstijl en keuzes op professioneel gebied.

Fysika Faroun betekent: de natuur heelt. Het is een pragmatische denk- en handelswijze gericht op het versterken van levensenergie ofwel thumos. Fysika Faroun is van oorsprong oud Grieks en heeft wortels
in de culturen daarvoor. Door onze 5 zintuigen; zien, horen, ruiken, proeven en tasten, met voldoende regelmaat en intensiteit in contact te brengen met de 4 elementen; water, vuur , aarde en lucht, verbinden we onze 3 bewustzijnstoestanden; hoger bewustzijn, dagelijks bewustzijn en onderbewustzijn. Daardoor synchroniseert onze mannelijk-vrouwelijke dualiteit en gaat onze thumos maximaal stromen.

Wie zijn of haar thumos voluit voelt stromen, is gezonder, meer in evenwicht, creatiever en gelukkiger. Persoonlijke problemen worden gemakkelijker doorschouwd en omgezet in nieuw positief perspectief.

Contact
Kijk voor meer informatie op de Fysika Faroun website.
Of neem contact op via het onderstaande formulier.

Ecokathedraal Kemzeke

In Kemzeke, in Belgie, op het terrein van de Verbeke Foundation initieerde ik samen met Peter Brinkman in januari 2018 de bouw van een Ecokathedraal.

Met restmaterialen van steen bouwen we volgens een proces dat minimaal de komende 100 jaar wordt voortgezet. De stenen worden zonder plan los gestapeld. Het soort materiaal dat aangevoerd wordt, bepaalt wat er gebouw wordt.

De Ecokathedraal van Kemzeke is een stelplek in wording: een plek die de voor de mens voelbare energie van de omgeving verandert, en de natuur uitnodigt om te participeren.

Contact
Voor meer informatie neem je contact op via het onderstaande formulier. Of je kijkt op Facebook of Instagram: Ecokathedraal Kemzeke.

Bezoeken van de Ecokathedraal kan ook. Kijk voor adresgegevens en openingstijden op de website van de Verbeke Foundation.

Verzilvering van Verlangen

In samenwerking met co-auteur Peter Brinkman ontwikkelde ik de Verzilvering van Verlangen methode en schreef er een boek over. Toen ik terug kwam uit Peru, realiseerde ik mij dat veel mensen met een vaag of specifiek verlangen rondlopen maar niet weten hoe ze dat kunnen verzilveren.

De 2 daagse workshop geeft duidelijkheid over je verlangen en de weg naar verzilvering. De workshop is uitermate praktisch en inspirerend. Meerdere mensen die de workshop volgden zijn van carriere veranderd en leven nu een heel ander leven dan voorheen. De workshop is ook geschikt voor kleine groepen en teams, en kan eventueel als 1 daagse worden gevolgd.

De workshop wordt georganiseerd op aanvraag.

Contact
Wil je meer weten over Verzilvering van Verlangen, neem dat contact met mij op via het onderstaande formulier.